Toon prijzen per

20% korting!

Gratis

Volledige vermelding
0.-
voor altijd
 • Dezelfde functionaliteit als het Gratis pakket
 • Per maand opzegbaar
 • 4 extra content pagina's voor o.a. video's & prijslijsten
 • Notificaties via email bij een nieuwe beoordeling
 • Uw eigen logo en achtergrond uploaden
 • Offerte & Bel mij terug knoppen op uw pagina
 • 1 vacature gratis plaatsen
 • Geen reclame van concurrenten op uw pagina

Pro

Basis vermelding
9.99
per maand
 • Wijzigen van NAW-gegevens
 • Openingstijden beheren
 • Tot 8 foto's uploaden
 • Koppelingen met social media zoals Facebook
 • Routeplanner
 • Speciale branche eigenschappen
 • Advertentievrij
 • Notificaties via email bij een nieuwe beoordeling
De vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Waarom een bedrijfsvermelding op hypotheekgevonden.nl?

Op internet vindt u meerdere bedrijfsgidsen maar vaak zonder een echte toegevoegde meerwaarde. Naam, adres, woonplaats en website zijn op de meeste van deze websites te vinden, soms nog aangevuld met een beperkt en algemeen waarderingssysteem. Maar geeft dit ook echt toegevoegde waarde voor uw bedrijf en zeker voor bezoekers die op zoek zijn naar een product of dienst?

Wij hebben dit de afgelopen jaren anders opgepakt. Kijkend vanuit het oogpunt van een bezoeker, meerwaarde bieden, gemak en snelheid. In samenwerking met brancheorganisaties en betrokken bedrijven is er een specifieke zoekmachine ontwikkeld welke is afgestemd op de behoeften van uw doelgroep waarbij u als hypotheekverstrekker de mogelijkheid krijgt haar kwaliteiten te etaleren.

Ook het beoordelingssysteem is specifiek afgestemd op de doelgroep waarmee u als hypotheekverstrekker direct kan reageren op geplaatste beoordelingen en er is nog veel meer. Daarnaast ontwikkelen we steeds nieuwe functies en zijn we koploper als het gaat om het gebruik van nieuwe technologieën en media. Lees hieronder een aantal van onze functies waarom ook uw als hypotheekverstrekker een vermelding zou moeten hebben. Het kost u slechts enkele minuten.

Voor Hypothekenverstrekkers

Bezoekers zoeken naar een hypotheekverstrekker in een bepaalde buurt of regio. Daarna kan men door middel van een zoekfilter de gevonden hypothekenverstrekkers filteren op specifieke eigenschappen zoals beoordelingen, betaalmethoden, toegangkelijkheid, diensten en productenaanbod, openingstijden of eventuele brancheverenigingen of keurmerken. Deze filters worden up-to-date gehouden en zijn voor u als hypotheekverstrekker makkelijk aan te vinken in de beheermodule. De weergave van deze eigenschappen is bij ieder bedrijf uniform weergegeven zodat dit voor bezoekers zeer snel inzichtelijk is.

Mist u een filter? Dan kunt u dit ons laten weten zodat wij deze eventueel toe kunnen voegen.

capture-routeplanner-500

Openingstijden

Hier wordt door veel mensen op gezocht. Door het invullen van de juiste openingstijden kunnen bezoekers direct zien of uw hypotheekverstrekker open of dicht is. Daarbij kan iedere bezoeker via de zoekmachine hypothekenverstrekkers zoeken die op een bepaalde tijd open zijn zoals; “Zoek alle hypothekenverstrekkers in Amsterdam  die op dinsdag tussen 12:00 en 16:00 uur open zijn”.

Fotogalerij

Elk bedrijf kan direct foto’s plaatsen in de eigen fotogalerij. Op deze manier kan een hypotheekverstrekker, of deze nu wel of niet een website heeft, een mooie visuele presentatie van haar diensten en/of producten laten zien. Standaard kan elke vermelding 8 foto’s plaatsen, deze worden dan direct op uw eigen bedrijfspagina getoond.

Beoordelingen

Er is een speciaal beoordelingssysteem opgezet. Geen algemene waarderingen maar specifiek over hypothekenverstrekkers zodat iedere andere bezoeker hier echt wat aan heeft. Uniek is dat beoordelingen vanuit een naam gemaakt kunnen worden of juist op anonieme basis. Bezoekers kunnen bij het bekijken van geplaatste beoordelingen daar ook op filteren.

Alle bedrijven hebben bij ons de mogelijkheid om te reageren op beoordelingen. Hiermee ontstaat een eerlijk proces en kan men bij een goede beoordeling een bedankje geven of kunt u bij een negatieve beoordeling juist laten zien hoe u als restaurant hiermee omgaat. Overal gaat wel eens mis of zijn er misverstanden, het gaat vaak om de manier van oplossen. Zo kan een eventuele negatieve beoordeling zelfs nog heel positief uitpakken.

Vindbaarheid in Google

De “sterretjes” die u als hypotheekverstrekker krijgt van de klantbeoordelingen worden door Google overgenomen in de zoekresultaten. Hierdoor is een bezoeker sneller geneigd door te klikken en de beoordelingen te bekijken om vervolgens door te klikken naar uw website. Daarbij kan het ook nog eens de ranking van uw eigen site positief beïnvloeden.

Maar er is meer..

Maar er is nog veel meer mogelijk. Met een Pro vermelding kunt u nog veel meer halen uit uw vermelding. Personaliseer, ontvang direct notificaties bij iedere beoordeling, plaats uw logo op de site inclusief zoekmachine, krijg meer opties om klanten sneller in contact te komen, creëer meerdere pagina’s, plaats advertenties of koppel zelfs uw domeinnaam en mailadressen aan uw bedrijfsvermelding.

Meestgestelde vragen

Is de gratis basisvermelding ook écht gratis?

Ja, u kunt zich geheel gratis en vrijblijvend aanmelden. De vermelding zal te allen tijde gratis blijven. Het is echter mogelijk om op elk gewenst moment meer uit uw vermelding te halen door over te stappen naar een betaalde vermelding.

Wat zijn de voordelen van een vermelding?

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan een vermelding op hypotheekgevonden.nl, waaronder:

 • Kom gemakkelijker in contact met potentiële klanten
 • Vergroot uw vindbaarheid op het internet en in onze zoekmachine
 • Zorg voor meer potentieel verkeer naar uw website en/of social mediakanalen
 • Wek vertrouwen onder bezoekers door positieve reviews

Wat is de opzegtermijn van een betaalde vermelding?

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid, en hanteren daarom ook geen opzegtermijn. We hebben vertrouwen in ons product en u kunt uw abonnement dan ook altijd per direct opzeggen.

Hoe kan ik adverteren?

Op hypotheekgevonden.nl kunt u op verschillende manieren adverteren. Op deze pagina kunt u hierover meer informatie vinden. Niet de informatie gevonden die uw zocht? Neem dan contact met ons op.Heeft u nog overige vragen of staat uw vraag niet in de bovenstaande lijst? Neem dan even een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina

Nog niet overtuigd?

Neem contact met ons op en we proberen u zo goed mogelijk te helpen